Kiinteistöjen myyntiä Rovaniemellä

Luotettavaa ja nykyaikaista kiinteistönvälitystä.

Katariina Holmstén

Luotettavaa ja tehokasta asunnon myyntiä

Oman asunnon myynti on aina yhden aikakauden loppu. Asunnon myymiseen voi liittyä paljon positiivisia tunteita, mutta myös haikeutta sekä surua. Oman asunnon myynti usein kypsyy mielessä hyvän aikaa ennen varsinaista myyntitapahtumaa. 

Asunnon myyminen alkaa usein välittäjän arviokäynnillä, jossa koko asunto käydään läpi pienintä yksityiskohtaa myöten. Näin saadaan kokonaisvaltainen arvio kiinteistön kunnosta. Sen lisäksi selvitetään kiinteistön juoksevat kulut (esimerkiksi: sähkö, kaukolämpö, kiinteistövero, tontinvuokra jne). Sen lisäksi käydään yhdessä läpi olemassa olevat asiakirjat. Mikäli tarvittavia asiakirjoja (kuten mahdolliset valtakirjat) ei ole, välittäjä tilaa ne kaupungin rakennusvalvonnasta tai isännöitsijältä.

Omakotitaloissa myyjä yleensä teettää kuntotarkastuksen jo ennen myynnin aloittamista, jotta saadaan ulkopuolisen asiantuntijan arvio kiinteistön kunnosta. Hyvin tehdystä raportista on etua sekä myyjälle että ostajalle.

Katariina on lähtökohtaisesti aina mukana tarkastuksissa, koska niistä voi saada arvokasta tietoa myyntiä varten. Myyntityötä varten on oleellista, että välittäjä tietää kiinteistöstä kaiken tarvittavan.

Kiinteistönvälittäjän työvaiheet:

  1. Tiedon hankinta kiinteistöstä
  2. Asunto kuvataan (meidän tapauksessa ammattivalokuvaaja käy ottamassa laadukkaat sisä- ja ulkokuvat)
  3. Asiakirjojen tilaaminen ja tietojen syöttäminen järjestelmiin
  4. Asunto julkaistaan myyntiin

Kuvien ja tietojen perusteella yleensä ostajakandidaatit ottavat yhteyttä välittäjään. Yhteyden ottamisen aikana yleensä sovitaan myös esittelyaika, jotta kiinteistön pääsee näkemään omin silmin. Ostopäätöstä seuraa ostotarjous, jota kautta edetään sitten kaupantekoon. Kiinteistöjen myymistä ja ostamista säätelee erilaiset lait riippuen siitä myydäänkö osakehuoneistoa, kiinteistöä vai vuokraoikeutta rakennuksineen. 

Kiinteistönvälittäjän tärkein tehtävä on yhdistää ostajat sekä myyjät sekä suorittaa kauppa ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Miksi valita meidät?

Olemme edullisempi toimija kuin isommat toimijat (johtuen kevyestä kulurakenteesta)

 Olemme täysin yksityinen, paikallinen ja pankkeihin sitoutumaton välitystoimisto.

Olemme asuntokaupassa niin myyjän kuin ostajan rinnalla kaupan jokaisessa vaiheessa.

Tässä ilmoitetaan asunnoista, joita olet saanut myytyä

Haluatko saada asuntosi myytyä?

Sähköposti on helppo tapa olla yhteydessä meihin. Kerro oma tilanteesi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi soittaa meille.

1 + 14 =

Meidän saat kiinni tästä numerosta:

Tässä on blogi uudestaan

Rovaniemi Asuntosijoituskohteena

Rovaniemi Asuntosijoituskohteena

Tässä kerrotaan mitä tämä kirjoitus pitää sisällään. Tarkoitus on houkutella ihmisiä klikkaamaan ja viettämään aikaa sivustolla.