Luotettavaa ja tehokasta asunnon myyntiä

Asunnon myynti alkaa välittäjän arviokäynnillä, jossa välittäjä tutustuu kohteeseen ja antaa oman ammattitaitoisen näkemyksensä asunnon arvosta sekä kohteen myyntiajasta ja -tavasta. Kun toimeksiantosopimus on allekirjoitettu, lähtee myyntiprosessi käyntiin. Välittäjä kerää myyntiä varten kaikki tarvittavat tiedot, jonka jälkeen asunto julkaistaan myyntiin.

Valitsemalla meidät välittäjäksesi saat varmasti henkilökohtaista, tehokasta ja ammattitaitoista palvelua. Olet ajan tasalla siitä, miten asuntosi myynti edistyy. Meille asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteetti, jonka vuoksi luottamus välittäjän ja asiakkaan välillä on meille ensiarvoisen tärkeää.

”Myynti eteni nopeasti kun alkuun oli päästy. Arvio asunnon hinnasta oli järkevällä tasolla. DIAS-kaupan myötä myynti tapahtui hyvin helposti.
Yhteydenpito oli toimivaa ja tilanteen edetessä sai koko ajan lisätietoja. Myyjän osalta koko kaupankäynti oli kokonaisuudessaan vaivatonta.”
Asiakas 07/2021

”Kiitos sinulle! Tosi hyvin ja joustavasti toimi sinun palvelu ja kaupat tuli nopeasti!”

Asiakas 07/2021

”Kiitos Katariina, kaupat tehty. Kanssasi oli hauskaa ja jouhevaa tehdä yhteistyötä. Kaikkea hyvää, kenties tapaamme vielä.”

Asiakas 06/2021

”Isämme kuoltua, Katariina otti asunnon myynnin hoitaakseen. Ihan alusta asti hän oli mahtava vaikeassa tilanteessa. Kukaan perillisistä ei myöskään enää asunut Rovaniemellä, ja ilman Katariinan oma-aloitteisuutta ja apua, asunnonmyynti olisi ollut vaikeaa. Hän otti tehtäväkseen hoitaa paljon pikku juttuja, joita emme pystyneet mitenkään itse tekemään välimatkan takia ja joita en ajattele normaalisti osaksi asuntokauppaa. Näin hän teki tästä monimutkaisesta prosessista meille omaisille todella yksinkertaisen.

Kiitos ihan kauheasti kaikesta!!”

Asiakas 6/2021

”Yhteistyö sujui erinomaisesti heti alusta pitäen. Oli kiva myyjänä huomata, että olin tekemisissä  ammattilaisen kanssa. Lopputulos oli, markkinatilanne huomioiden, hyvä. Voin lämpimästi suositella OK Kiinteistövälityksen palveluita.”

Asiakas 06/2021

”Myyntityö oli joustavaa ja nopeaa. Esittelystä kaupan teko hetkeen ja sen jälkeen. Pankkiasiat hoituivat välittäjän kautta melkein täydellisesti. Yhteistyö myyjän kanssa onnistui välittäjän kautta ja asiat tuli hoidettua. Viimeiset varmistukset vielä välittäjältä kertoi että haluaa hoitaa työnsä hyvin loppuun saakka.”

Asiakas 06/2021

”Annan Katariinalle erityiset kiitokset aktiivisesta yhteydenpidosta ja ensiasunnon ostajan neuvonnasta koko kauppaprosessin ajan. Kaupat eteni osaltani mutkitta.”

Asiakas 07/2021

”Katariinalla kokemusta myös asuntokaupan erilaisista kuvioista, tuntee eri instanssit ja määräykset. Asunnon myynti onnistui ja olen erittäin tyytyväinen hänen ammattitaitoonsa.”

Asiakas 3/2021

Miksi valita meidät?

Asiakastyytyväisyys on meidän
tärkein prioriteettimme.

 Olemme täysin yksityinen, paikallinen ja pankkeihin sitoutumaton välitystoimisto.

Olemme asuntokaupassa niin myyjän kuin ostajan rinnalla kaupan jokaisessa vaiheessa.

Haluatko saada asuntosi myytyä?

Sähköposti on helppo tapa olla yhteydessä meihin. Kerro oma tilanteesi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi soittaa meille. 

Meidän saat kiinni tästä numerosta: